fredag 27 augusti 2010

AIK 2010 - ett skämt !

.


Vill börja med att säga det självklara:

Jag är galet besviken

Besviken på det mesta

Jag skrev redan innan säsongen började ... dagarna efter guldet. Att nu hade AIK två vägar att gå. Bromsa och hoppas att halva guldet skulle klara sig eller att våga satsa för att tjäna de stora stålarna. Investera för att gå framåt som förening.

AIK valde inte ens att bromsa, utan att lägga i backen och bilda en div 2 förening med en styresle som sitter i sandlådan och supportrar som missuppfattat en fotbollsförening med en varpaklubb med någon obskyr reclaim the street mentalitet.

Det är inte bara sportsligt som vi AIK:are fått skämmas denna säsong om jag uttrycker mig milt, men vi lämnar idioterna åt sidan för ett ögonblick och går in på det jag i min lekmannasituation har så jävla svårt att förstå.

Lek nu med tanken att Obolo, Öhrlund, Jos och Markus varit kvar. Lägg där till några namn som varför inte fyndet Bangura (ett rätt gjorde AIK denna säsong) och eventuellt en eller två klasspelare till. Lek med tanken att AIK som MÄSTAR klubb och blivande CL kvallag lyckats skrapa ihop några miljoner från nya eller gamla SPONSORER för att bekosta en ordentlig satsning på CL kvalet ...

... tror ni inte att vi hade klarat vägen Rosenborg ... FC Köpenhamn då?

Och låt oss säga att vi hade stupat mot Köpenhamn ... då hade vi nu varit i EL och där hade några feta miljoner rullat in. Om vi klarat CL kvalet så hade ALLA kostnader betalt sig flera gånger om.

Jovisst ... jag vet ... man kan aldrig spå i framtiden ... och hade det inte gått så ...

Hur var det Miller sa ... något om att våga va?
Har han kollat med styrelsen och han får använda så starka ord i den här föreningen?

Jag är så jävla besviken på AIK denna säsong så tanken att välta en buss inte är så långt borta, men just det ... då har jag en någorlunda fungerande hjärna så JAG GÖR inte idiotiska saker som förstör för mitt älskade lag. Det är så vi riktiga supportrar fungerar ... dumbkopfs!

Eftersom jag skäms så till den milda grad just nu så håller jag medlemskortet i handen och funderar på om det är någon idé att förnya det eller om det räcker med att betala en tiondel av medlemspriset då det är den satsning som föreningen verkar vara villig att göra i framtiden.

Är vi ett allsvenskt lag nästa år .... tveksamt.

Fy FAN!

.

3 kommentarer:

Kraxpelax sa...

Den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gör nu gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att stå upp mot den falska vänsterns strävan till Gleichschaltung och real diktatur.

Denna sida upp!

- Peter Ingestad, Solna

http://maxalas.blogspot.com sa...

http://maxalas.blogspot.com news ,video ,photo ,online sport visit

Pass4Sure sa...

i love this post this site is awesome thanks for sharing.